Vitapetz foder tilskud

Erik fra VitaPetz fortæller:
“Vi er en ung Dansk virksomhed, som er stiftet efter flere års studier og intens udviklingsarbejde. Vores produkter udvikles efter naturlige og holististiske principper, hvor der tages udgangspunkt i hunden som helhed.

Urter har været anvendt i årtusinder, og derved langt før eksistensen af den vestlige medicin. Urter er en naturlig tilgang til et bedre velbefindende, og støtter kroppen som naturen har tiltænkt.

Vi udvikler og producerer selv vores naturlige fodertilskud til hunde, baseret på naturens egne råvarer. Alle produkter er sammensat udfra seneste studier og viden, med en holistisk tilgang kombineret med vores store passion”

🇩🇰 Vitapetz foder tilskud lavet på Økologiske råvarer af Dansk firma 🇩🇰

Vitapetz foder tilskud. Hvad er det helt nøjagtigt

Vi har valgt at tage Vitapetz tilskud ind fordi det falder helt ind i vores ånd. Alle deres råvarer er fra deres udvalgte leverandører og de anvender udelukkende 100% spiselige fødevarer der også kunne gå til mennesker.
De fleste råvarer er økologiske og Vitapetz foder tilskud benytter aldrig tilsætningsstoffer. Til gengæld lægges der masser af kærlig i hver enkelt tilskud

100% Dansk firma

Vitapetz er ejet af Erik. Og Erik er det man kalder en helsenørd. Og så har han en kæmpe kærlighed for og til dyr. Når vi ringer til Erik for et godt råd om vores egne hunde, så kommer han med det ene guldkorn efter det andet. Alt i led med naturens spise. Man er altid helt høj efter sådan en samtale om foder tilskud og hvor godt det gør vores hunde.

Bæredygtige råvarer som er vildthøstet

Alle Vitapets produkter er lavet med vildthøstede råvarer efter bæredygtige og fair-trade principper. Der anvendes i stor udstrækning Økologisk dyrkede råvarer. Alle Vitapetz produkter er håndlavede i mindre serier og altid med respekt for de enkelte råvarer og deres oprindelse

Kunne du tænke dig at møde den alternative dyrlæge, kan du klikke her

Vitapetz foder tilskud

DIN KURV
//
Din kurv er tom
0
//