Kattebakker

Kattebakker til enhver smag får du her. Giv din kat det bedste med vores eksklusive kattebakker. Alle kattebakker er designet med kattens komfort i tankerne. Vores bakker har unikke funktioner som skridsikre overflader, nemme at gøre rent og er lavet i hygiejniske materialer. Shop nu og gør din kat glad!

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Hvorfor har katte brug for en kattebakke:

Det er vigtigt at give din kat adgang til en kattebakke, for at den kan opfylde dens naturlige instinkt. Og selvfølgelig for at holde den sund og tilfreds.
Katte har en instinktiv trang til at dække deres afføring og urin. og her er kattebakken god for den giver dem et sted, hvor de kan gøre det privat og stadig med stor hygiejne. Det kan også hjælpe med at holde deres omgivelser renere og mindske lugten af urin og afføring.

Skal din killing have en kattebakke til at starte med:

Ja, det er vigtigt at din killing har adgang til en kattebakke, så snart den er klar til at begynde at bruge den. Det er en god idé at introducere killingen til kattebakken i en tidlig alder, så det kan lære at kattebakken er her den skal lave sine fornødenheder. Det kan tage lidt tid for killingen at vænne sig til bakken, så det er vigtigt at være tålmodig og give den tid til at tilpasse sig. Placer kattebakken i et roligt og privat område, og husk at holde den ren og fyldt med frisk kattegrus.

Hvad skal jeg bruge til kattebakken:

Udover kattebakken skal du bruge kattegrus. Kattegrus giver en god lugtreduktion. Vi bruger altid poserne i bunden af kattebakken så vi bare kan snuppe det hele i et tag, og så er der ikke så meget regnøring.  Du får også brug for en skovl, så du kan fjerne afføring og urin når din kat har været i kattebakken. Når du skal rengøre kattebakken bruger du en mild opløsning af sæbe og varmt vand

Når katten ikke vil bruge kattebakken:

Har du udfordringer med, at din kat ikke vil bruge kattebakke så klik her og læs en god artikkel.

DIN KURV
//
Din kurv er tom
0
//