Pote Pleje

Potepleje på vores skønne hunde er vigtigt for at sikre, at de har sunde og smertefri poter. Deres trædepuder bliver nemt skadet og revnet, hvis ikke de holdes bløde og smidige. Det gøres nemt med vores potevoks herunder. Der er både stift, balsam og spray. 

Viser alle 3 resultater

 • B&B økologisk potepleje

  B&B økologisk potepleje – 100 ml

  89,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • B&B Potevoks Deluxe med bivoks

  B&B Potevoks Deluxe med bivoks

  139,00 kr.
  Tilføj til kurv
 • Natural Dog Pote Balsam

  Natural Dog Pote Balsam

  179,00 kr.
  Tilføj til kurv

Pote pleje på din hund er vigtigt – af flere årsager.

For det første kan din hunds poter blive udsat for forskellige belastninger og skader, da de bruger deres poter til at bevæge sig rundt og udforske omgivelserne. Derudover kan der også opstå infektioner eller irritationer i poterne, især hvis hunden går på skarpe genstande eller kommer i kontakt med kemikalier eller allergener.

Potepleje kan hjælpe med at forebygge og behandle disse problemer. Regelmæssig rengøring af hundens poter kan fjerne snavs og bakterier, der kan forårsage infektioner eller irritationer. Det kan også give dig mulighed for at opdage eventuelle skader eller problemer tidligt, så du kan tage hånd om dem, inden de bliver alvorlige.

Derudover kan du også klippe hundens negle regelmæssigt som en del af potepleje, da for lange negle kan forårsage smerte og ubehag, når hunden går og løber. Du kan også bruge en balsam eller pote stift til at holde poterne bløde og sunde, især hvis hunden har tørre eller revnede poter.

Generelt set er potepleje på hund vigtigt for at sikre, at hunden har sunde og smertefri poter, så de kan fortsætte med at bevæge sig og udforske deres omgivelser på en sund og behagelig måde.

Har du lyst kan du gå på opdagelse på B&B hjemmeside her

DIN KURV
//
Din kurv er tom
0
//