Køledækken Easidri High Performance

Køledækken der giver din hund øjeblikkelig hjælp på de varme dage. Det køler uden at gøre pelsen våd og uden din hund vil føle det ubehageligt, for det vejer næsten ingenting. Selen sættes med lethed udenpå køledækkenet på din hund
– anbefalet af 1000´vis af hundeejere.

Viser alle 5 resultater

 • 10 % Easidri High Performance køledækken XSMALL

  Køledækken XS – Rygmål 30-40 cm

  Original price was: 549,00 kr..Current price is: 489,00 kr..
  Tilføj til kurv
 • 10 % Easidri High Performance køledækken SMALL

  Køledækken S – Rygmål 40-50 cm

  Original price was: 699,00 kr..Current price is: 629,00 kr..
  Tilføj til kurv
 • 10 % Easidri High Performance køledækken MEDIUM

  Køledækken M – Rygmål 50-60 cm

  Original price was: 799,00 kr..Current price is: 719,00 kr..
  Tilføj til kurv
 • 10 % Easidri High Performance køledækken XSMALL BREDE RACER

  Køledækken brede racer – Rygmål 30-40 cm

  Original price was: 599,00 kr..Current price is: 539,00 kr..
  Tilføj til kurv
 • 10 % Easidri High Performance køledækken MEDIUM BREDE RACER

  Køledækken brede racer – Rygmål 50-60 cm

  Original price was: 849,00 kr..Current price is: 764,00 kr..
  Tilføj til kurv
Hvad siger andre om køledækkenerne

Sendt fra Svea Franck

Vi er meget glade for køledækken her hjemme, da vi ikke længere behøver at tænke på, om vores mops har det for varmt når vi har planer til de varme dage. Han har det så fint med køledækken på, den hverken generer ham eller gør pelsen våd. Især også til bilturene er den bare guld værd! Emballagen til køledækken er også super praktisk, da den kan lukkes og dermed holder køledækkenet “fugtigt”, så den er klar til når varmen pludselig kommer – kæmpe hit her på vores ferie!

Sendt fra Siff

Hej Tusinde tak for vesten til min mops. Jeg kan klart anbefale kølevesten! Min mops kom ikke igennem sommeren uden. Super nem at håndterer og virker upåklageligt. Man skal bare huske at holde øje med den ikke bliver tør. Den kan bruges alle sted hvor der er adgang til koldt vand. Børnebørnene synes det ligner en Supermans kappe 

Sendt fra Lotte Henriksen

Vi har prøvet mange forskellige køledækkener, men ingen er så gode som dette. Det køler hurtigt vores hund ned, så vi kan gå små ture. Og det virker luftigt og let, for vores hund er normalt ikke glad for at få noget på. Vi er meget tilfredse

Sendt fra Inge Olsen

TAK for dette køledækken.
Nu kan min Engelske Bulldog og jeg gå lidt tur her i sommervarmen.
Det giver ham lige det der skal til så han ikke lider

Alle hundeejere der har stået med en overophedet hund – ved hvor frygteligt det er.
Man tror man mister sin bedste ven!

Brug dette køledækken på de varmeste dage, så sker det ikke for DIN bedste ven!

Easidri High Performance køledækken har en unik cellestruktur, der langsomt frigiver sin fugtighed og køler din hund i timevis

Engelske Easidri High Performance

Er førende inden for udviklingen af køledækkener til hunde, og deres innovative produkter er skabt til at hjælpe med at holde din hund kølig og komfortabel i varmen. Easidri køledækkener er lavet af en højt absorberende, patenteret teknologi, som hjælper med at absorbere varmen fra din hunds krop og fordamper det, hvilket skaber en kølende effekt, der vil hjælpe din hund med at holde sig komfortabel, selv i de varmeste vejrforhold.

Hvem har brug for det

Køledækken er særligt velegnede til hunde, der har tendens til at blive overophedede, som fx ældre hunde, hunde med kort snude eller tykke pelse, eller hunde, der arbejder eller træner i varme og fugtige miljøer.

Easidri køledækkener er også utrolig alsidige og kan bruges på en lang række måder. De kan bruges efter træning eller aktiviteter, hvor din hund har brug for at køle ned, eller de kan bruges som en forebyggende foranstaltning for at undgå, at din hund bliver overophedet. Køledækkenerne kan også bruges på lange bilrejser eller udendørsaktiviteter som vandreture og camping.

Easidri køledækken er nemme at rengøre og vedligeholde, og kan vaskes i maskinen for at holde dem rene og friske.

Investering

Ved at vælge et Easidri køledækken kan du give din hund den bedst mulige oplevelse i varmen, samtidig med at du sikrer dens sundhed og trivsel. Disse køledækkener er en investering i din hunds sundhed og lykke, og vil hjælpe dig med at nyde sommeren sammen med din bedste ven.

Så hvis du vil give din hund en kølig og behagelig oplevelse i varmen, skal du vælge et Easidri køledækken. Med deres høje ydeevne og patenterede teknologi vil de hjælpe din hund med at holde sig kølig og behagelig hele sommeren igennem. Køb nu og få glæde af det bedste produkt på markedet for køledækkener til hunde!

Se også alle de andre muligheder vi har til nedkøling af din hund her
Anicure har lavet en artikkel her om hedeslag og nogle gode råd

DIN KURV
//
Din kurv er tom
0
//