Kattehalsbånd

Kattehalsbånd giver dig en ekstra sikkerhed, så du kan identificere katten, hvis den bliver væk. Vi har bl.a de flotte halsbånd hvor du kan angive kontaktinfo, så den kommer hurtigere hjem. Desuden kan det også være nødvendigt at have et halsbånd på, hvis katten skal gå udenfor, for at forhindre, at den forveksles med en vild kat. Desuden kan halsbåndet også bruges til at bære et identificerings- eller GPS-sporingsenhed, som kan hjælpe med at finde katten, hvis den bliver væk.

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.

Vores udvalg af kattehalsbånd!

Vi har nøje udvalgt alle vores kattehalsbånd udfra 3 kriterier. De skal være synlige – De skal være sikre – Og de skal være flotte! Vi synes selv det er lykkedes meget godt. 

Din kat (Ligesom vores) er en vigtig del af familien, og vi ønsker at hjælpe dig med at sikre, at din kat er sikker og komfortabel, når den er udenfor. Derfor har vi samlet et bredt udvalg af kattehalsbånd i mange farver og designs, der passer til lige præcis DIN kats personlighed og stil.

Vores kattehalsbånd er lavet af bløde og lækre materialer. Alle vores halsbånd er også justerbare, så de passer perfekt til din kats størrelse.

Vi har også et udvalg af halsbånd med ekstra funktioner, som f.eks. reflekterende detaljer, Bling-Bling og mange andre.

Tjek vores udvalg af kattehalsbånd i dag og find det perfekte halsbånd til din skønne kat. Med vores halsbånd kan du være sikker på, at din kat er sikker og komfortabel, mens den udforsker verden udenfor.

DIN KURV
//
Din kurv er tom
0
//