Søren fra Tildinhund

Velkommen til vores shop

Tildinhund.dk er en hundevenlig butik, der drives af passionerede hundemennesker
Vores engagement i hundeverdenen er dybt forankret i vores kærlighed til hunde og vores ønske om at give dem den bedst mulige oplevelse i livet.

Hundeopdrættere med stor viden

Ved siden af Tildinhund er vi stolte DKK Uddannede hundeopdrættere og har stueopdrættet Naturedogs. Et opdræt vi tager meget seriøst. Søren sidder desuden som næstformand i KSS Lillehundeklub og er dedikeret til sundheden i racerne.

Vores skønne hunde er med i Tildinhund dagligt. Vi kalder dem kvalitets testerne

Engagement

Udover vores opdræt har vi også et bredt udvalg af hundelegetøj, hundeseler og tilbehør i vores butik, så du kan give din bedste ven den bedst mulige oplevelse. Vores engagement i hundeverdenen og vores fokus på kvalitetsprodukter er din garanti for, at du vil finde det bedste til din hund hos os. Bl.a godbidder og hundefoder er alt sammen kvalitet uden korn og div tilsætningsstoffer. Vores kennelnavn Naturedogs og Tildinhund skal gå hånd i hånd

God oplevelse i shoppen

Vi ønsker at give dig den bedste shoppingoplevelse, og derfor tilbyder vi også hurtig levering på 1-2 dage og har altid alle vores produkter på lager. Du kan være sikker på, at din bestilling vil blive behandlet hurtigt og sendt til dig så snart som muligt, så din hund kan få glæde af vores produkter så hurtigt som muligt. Vi er dedikerede til at give dig og din hund den bedste oplevelse, både når det gælder vores mops-opdræt og vores butik, og vores hurtige levering og tilgængelighed er en del af vores engagement i at give dig den bedste service og oplevelse.

Vi glæder os meget til at give DIG og DIN hund en god oplevelse

De bedste hilsner
Søren og Heidi

DIN KURV
//
Din kurv er tom
0
//