Pleje til din hund:

Velplejede hunde er stærke hunde. Det er vigtigt vi mærker og ser vores hunde igennem jævnligt.
Hvordan ser ørerne ud – Er tænderne rene – Hvad med poterne.. Er de hele og bløde. Osv

Vi har samlet en lang række produkter som vi selv har testet af på vores hunde, førend de kom “på hylderne” her. Vi er gået hovedsagligt efter produkter der er lavet med naturens små mirakler.

Se også Vets Best produkterne som er helt unikke til tandhygiejne og kløestillende spray

God fornøjelse

Viser alle 23 resultater

Natural Dog Company er til dig, der passer på din hund.

Natural Dog har til hensigt at lave sikre, naturlige, effektive helings løsninger og produkter til hunde i alle størrelser og aldre. De mener, at vores hunde fortjener de bedste produkter, der leverer den højeste kvalitet og bruger naturlige ingredienser.
Natural Dog bruger organiske, helt naturlige, veganske ingredienser, der aldrig testes på dyr, men snarere undersøges grundigt for at være sikre på, at de er sikre helt fra starten.

Hvem er Natural Dog Company

Natural Dogs Company laver naturlige, effektive og holistiske løsninger til hunde. Firmaet er grundlagt af en ernæringskonsulent og en naturlæge. Natural Dog Company har en passion for dyrernes helhedsmæssige sundhed og en kærlighed til hunde og til deres brand, som kunderne kan stole på. De vælger omhyggeligt udvalgte, naturlige, økologiske ingredienser, der er sikre og sunde for hunde.
Hos Natural Dog Company arbejder de konstant på, at forbedre og skabe formler, der fremmer og forbedrer sundheden for menneskets bedste ven.
Alle deres produkter er håndlavet!

Natural Dogs arbejder tæt sammen med snesevis af redningsorganisationer (Vores dyrernes værn) og stræber efter at donere produkter, uanset hvor der er behov. De har en skøn mission om at hjælpe hunde og hundehvalpe rundt om i verden. En snude, en mave og en pote af gangen

Hvilke ingredienser er der i

Natural Dogs salver til hunde, lavet med økologiske ingredienser

Deres helende balsam´s er lavet med veganske, helt naturlige, økologiske ingredienser der er nøje undersøgt og nøje udvalgt. Hver og en ingrediens i Natural Dog Company´s produkter er gemmetænkt og målrettet. De vil altid være lavet af naturlige ingredienser som kokosnøddeolie, kamille, E-vitamin, grøn musling og vild Alaskan laksolie.
Effektive natursalver til din hund

Natural Dogs mission med at lave salver

Natural Dog Company leverer naturlige, effektive og holistiske helingsløsninger til hunde. Ud over at fremstille produkter af højeste kvalitet giver Natural Dog Company tilbage til samfundet. Vi samarbejder tæt med snesevis af redningsorganisationer rundt om i verden og yder sponsorater til indsamlingsbegivenheder. Vi stræber efter at donere vores produkter, når det er nødvendigt. Vi lægger også en stærk vægt på uddannelse og ønsker, at du skal være vidende om de bedre valg, du kan træffe for din hund.

Salver til tørre hundesnuder, revnede poter, rynker og meget andet

DIN KURV
//
Din kurv er tom
0
//