Vildfugle foder og foderhuse

Vildtfugle kan have svært ved at finde føde når det bliver koldt. Især de lidt svage fugle har god gavn af du giver dem en ekstra hånd med foder.

Vildtfugle foder

Du kan helt sikkert få vildtfoder billigere end det foder vi har fra Emma´s Garden. Det har vi også selv gjort førhen. Men så blev vi introduceret for dette mærke og vi kan virkelig se forskellen på dette foder. Det er fyldt med næringsrige ingredienser såsom nødder, insekter, bær og korn. Det er rigtig friskt, sundt og nærende for vores vildtfugle.

Vi elsker jo at se på dem og de mange forskellige arter der sætter sig og spiser. Men jeg kan også love dig for at de ikke glemmer os om sommeren hvor de snupper alle de ubudne gæster i form af insekter og kryp i vores have. Det er lidt en Wind-Wind. Vi hjælper dem med mad og de hjælper os med en smuk have

Viser alle 23 resultater

Hvad skal jeg fodre havens fugle med?

Havens fugle og deres menukort er forskelligt. Vil man gerne have blåmejser, musvitter, dompap og bogfinker i haven er melorme, solsikkefrø og nødder det der skal serveres. Skov og gråspurven vil gerne have korn blandinger. Solsort, droslerne og de overvintrende stære vil gerne have æbler og bær..

Hvor meget skal jeg fodre med?

Det er bedre at fodre fuglene med lidt mad hver dag end at give dem en ordentlig portion en gang om ugen. For hvis fuglene ikke får spist op, ligger der mad tilbage, som rotter kan komme og spise efter mørkets frembrud. Derfor er det også bedst at fodre fugle om morgenen.

Hvilken slags foder er bedst?

Det bedste er at fodre med flere forskellige slags fuglefoder, da forskellige fugle foretrækker forskellig slags kost.
Der er dog nogle favoritter, som rigtig mange fugle kan lide. Det gælder bl.a. solsikkefrø, hampefrø og mejsebolde, som har et højt fedtindhold. Men også nødder tiltrækker en del fugle.

Vores mejsebolde er uden net og anbringes i en automat. Så kan flere forskellige slags fugle finde ud af at spise dem. 

Se den spændende side om vildtfugle på dette link

DIN KURV
//
Din kurv er tom
0
//