.

Hundekurve og donut hundesenge

– Til din bedste ven.

Hundekurve og donut hundesenge til stor som lille hund har alle brug for deres eget “space” til at finde roen i. Deres helt eget sted de kan putte i og være dem selv.

Vi har flere forskellige slags senge til din hund.
Vi har de meget populære donutsenge, som er lavet i det blødeste fluffy materiale fra Petstar. Donutsengene har en beroligende effekt på hunden idet den ligesom synker ned i den, og har kanten til at hvile hovedet på.

Endelig har vi også designer sengen fra Cazo. Cazo hundeseng lægger meget vægt på design men mest på ergonomisk liggekomfort.

Alle hundesenge og donutsenge fra Tildinhund kan vaskes i vaskemaskinen på 30c

HUNDEKURVE OG DONUT HUNDESENGE

Viser alle 25 resultater

Hvorfor er det vigtigt din hund har sin egen kurv.

En hund har brug for meget hvile. Både som voksen hund og hundehvalp. Det er vigtigt den ret hurtigt får sit eget sovested som den ved den har “helle” i. Især hvis der er børn i familien skal man gøre et stort nummer ud af at fortælle børnene, at når deres hund går op i hundekurven, så skal den have fred og ro. Du kan med fordel have en hundeseng ved siden af din egen seng, i køkkenet og i stuen. Så kan hunden være tæt på dig mens den kan ligge og blunde.

Hvad skal jeg vælge. En hundekurv eller en donutseng

Der er mange hunde i dag som har svært ved at slappe af og finde roen. Når du kommer hjem fra arbejde, og børnene fra skole, så sker der en hel masse ting. Måske har hunden også været alene hjemme, og måske har tiden ikke lige været til så meget aktivitet. Der kan være mange årsager. Donutsengen har en beroligende effekt på hunden, da den ligesom synker ned i den og stadig kan hvile hovedet på kanten. Hunden bliver støttet hele vejen rundt og det gør altså at hunden falder til ro i Donutsengen.

Har du derimod en hund som hviler i sig selv så er Cazo´s hundesenge lige noget for din hund. Her er der kredset for både ergonomisk liggekomfort og flot design. Se den sekskantede seng med den store bløde pude i Den er bare så flot!

 

Kan de vaskes?

JA! Alle vores hundekurve og donutsenge kan vaskes i vaskemaskinen.

Hvad skal jeg købe til min hvalp

Vi anbefaler helt klart vores donutsenge til hundehvalpe. Donutsengen skaber stor tryghed og hundehvalpen føler sig beskyttet. En god ide er at købe donutsengen inden det sidste besøg hos opdrætter og have den stående der til du henter hvalpen. Så dufter den af kendte dufte og første nat bliver ikke så slem. Og skulle der ske et uheld, kan du vaske den i vaskemaskinen på 30c

DKK har lavet 10 gode råd til en god start med hvalpen. Dem kan du se her

DIN KURV
//
Din kurv er tom
0
//