Black Friday

Køb årets julegaver til din hund Black Friday – og spar MANGE penge!

Se alle vores Black Friday tilbud og spar op til 80%
Black Friday er en sand festdag – både for dig og os.
DU får meget mere for pengene og os fra Tildinhund.dk bliver glade når DU bliver glad.

Vi holder Black Friday fredag den 25. november 2022,
– og vi fortsætter lige indtil Cyber Monday den 28. november 2022

Husk du kan spiltte din betaling op med Anyday

Black Friday Tildinhund

GLÆD DIG! VORES BLACK FRIDAY 2022 STARTER OM:

Dag(e)

:

Time(r)

:

Minut(ter)

:

Sekund(er)

Vi står gerne til rådighed med hjælp og vejledning

Mange hilsner
Søren og Heidi

 

FØR VI GÅR I GANG ONLINE

Kan du få alle de vanvittige
BLACK FRIDAY tilbud
direkte i din mail, når du tilmelder dig her

 

Bliv medlem

Du opnår mange fordele ved at handle på Black Friday
Vi indhenter super tilbud fra vores leverandører, som vi kan give videre til dig med super rabatter.
Det kan også være vi sætter HELE WEBSHOPPEN tildinhund.dk ned med 20% rabat. Det ved vi først når vi åbner denne sides tilbud op. Men en ting er helt sikkert. DU sparer mange penge!

Glæd dig selv og din hund med alt det lækre fra Tildinhund.dk hvad enten det er de super dejlige hundedækkener, godbidder, flexliner, hunde halsbånd, lyshalsbånd, hundeseler, katteseler og meget andet godt
Du har stadig de samme fortrydelsesretter og byttemuligheder som ellers. Vi yder 14 dages fortrydelsesret.

Ligesom du får gratis levering når du handler for min kr. 499.
Ellers er det den samme billige fragt på Kr. 39.

HUSK du altid kan betale i bidder gennem ViaBill hvis du har brug for det.

Vi sidder klar på mailen info@tildinhund.dk eller tlf 29707014 hele Black Friday fra kl 8, så vi er klar til at hjælpe dig med evt str, spørgsmål osv

Vi glæder os faktisk lige så meget, som små børn gør til juleaften.

I dagens anledning har vi sat EKSTRA meget personale på, så din pakke kommer med tildinhund.dk´s sædvanlige hurtige leveringstider!
Og apropos juleaften. Hvis du vil købe lidt ekstra godt til din hund til juleaften, så er det lige de dage du skal gøre det, for at kunne lave den aller største julegave til enten din egen hund – eller til en kær vens hund

Din garanti for tilfredshed!

ALLE varer afprøves af vores hunde først inden vi sætter dem i shoppen. Det værende sig godbidder, flexliner, seler, dækkener, hømhøm poser. Vi er selv opdrættere og ved det skal være i orden.

Sådan finder du de bedste Black Friday rabatter hos Tildinhund.dk

Vi har sørget for mange tilbud og gode rabatter, men der kan være rift om de gode tilbud. Alle vores Black Friday-tilbud bliver synlige fredag d. 26. november kl. 00:00 på denne side hos Tildinhund.dk,

Hvad er Black Friday?

Og er det overhovedet noget for os danskere?
Det kan vi love dig det er – Black Friday er vores største dag på året og vi har virkelig gjort os umage for at finde de bedste tilbud til DIG og TIL DIN HUND!
Vi elsker denne dag – for det er vores store mulighed for at forkæle DIG og DIN HUND!

Black Friday på Dansk:

Er dagen hvor alle butikker og webshopper har lagt skarpe tilbud ud til dig!
Vær med når Tildinhund åbner for alle tilbud så du kan forkæle din hund og kat med lækre gaver.

Hvornår er det egentlig Black Friday?

Det er ikke en tilfældig dag hvornår det er Black Friday.

Black Friday er den uformelle betegnelse for fredagen efter Thanksgiving i USA, som er den fjerde torsdag i november. Ofte betragtes dagen som begyndelsen på julehandlen. I de senere år har de fleste store amerikanske detailhandelsbutikker åbnet dørerne meget tidligt og haft tilbud for at sætte gang i feriehandlen. Salget på Black Friday i USA minder om Boxing Day-salget i mange Commonwealth-nationer. Black Friday er hverken helligdag eller generel fridag, men i en række amerikanske delstater er dagen fridag for delstatsansatte. Mange ikke-detailhandelsansatte og skoler i USA har både torsdag (Thanksgiving) og dagen efter (Black Friday) som fridage.

Dagen har siden 2005 været den travleste indkøbsdag i USA. I 2013 handlede omkring 141 mio. amerikanske forbrugere på Black Friday og brugte i alt 57,4 mia. amerikanske dollar.
Dagens navn stammer oprindeligt fra Philadelphia, hvor det blev brugt til at beskrive den voldsomme trafik af fodgængere og biler som opstod dagen efter Thanksgiving.

Brugen af navnet begyndte før 1961 i Philadelphia-området og vandt bredere indpas uden for Philadelphia omkring 1975. Senere indførte detailhandelsbranchen en alternativ forklaring: At detailhandlerne generelt ikke tjente penge fra januar til november og Black Friday var en markering af det vendepunkt, hvor de begyndte at få sorte tal på bundlinjen. Kilde www.da.wikipedia.org/wiki/Black_Friday

For at gøre det nemmere for dig,

– så du ved lige præcist hvornår, du skal være klar til Black Friday, har vi derfor samlet datoerne for dagen de næste par år:

—> 2022: fredag den 25. november
—> 2023: fredag den 24. november

Som det kan ses herover, er datoen for tilbudsdagen ikke den samme, da den skifter fra år til år. Du kan dog altid regne med en ting, og det er, at Black Friday altid ligger mellem den 23. og 29. november.

DIN KURV
//
Din kurv er tom
0
//