Vets Best naturlig pleje til din hund

Vet´s Best 100% naturlig pleje til din hund.

– Lavet af og anbefalet af dyrlæger og kunder over hele verden.

Vet´s Best focus områder er tænder, ører og hud

Vet´s Best Natures Health Care – lavet af naturens mest kraftfulde kilde til sikre og hurtigvirkende midler.

Dyrlæger med ekspertise står bag dette vidunderlige produkt hvor alle ingredienser er 100% naturlige. Skønne blandinger af æteriske olier, mikroniseret havregryn, tetræolie, D-limonen, neemolie, aloe vera og romersk kamille.

Vet´s Best er super skarpe på alt til vores hundes tænder og mundhygiejne. De er klar over problemerne med manglende tandbørstning, fordi det kan være så svært at få lov til at gøre på vores hunde.

De har udviklet de helt særlige engangs finger tandbørster som giver dig mulighed for at rense tænderne på din hund, på en blid og grundig måde. Servietterne er gennemvædet med agermynteolie, som har antiseptisk, antibakteriel og antimikrobielle egenskaber.

Sættes nemt på fingeren, hvilket giver optimal kontrol under tandbørstning. Det fremmer frisk ånde og kan bidrage til at modvirke hævede gummer og tandpine.

VET`S BEST

Viser alle 18 resultater

Vet´s Best til problemer med huden, hotspot, kløe osv.

Prøv den unikke Vet´s Best kløestillende shampoo eller Vet´s Best kløestillende spray til hunde, der giver øjeblikkelig ro til den kløende og irriteret hudfra f.eks bid fra insekter, lopper og flåter. Den fugter og beskytter huden så den samtidig giver en healende beskyttelse af huden.

Vet´s Best speciale er tænder og mundhygiejne

Den avancerede tandplejespray giver god ånde med det samme. En sjov, nem måde for hunde at rense deres tænder, friske vejrtrækningen og opretholde god mundhygiejne. Indeholder peppermynte og Aloe Vera.
Eller tilføj 1 tsk af Vets´Best Dental Breath Freshener i drikkevandet. Indeholder naturlige antibakterielle stoffer, som sikre en frisk ånde hos din hund. Lavet med naturlige ingredienser som blandt andet pebermynteolie og nellik fedtolie.

Og så er der de geniale Vet’s Best Clean fingertandbørster som giver dig mulighed for at rense tænderne på din hund, på en blid og grundig måde.
Servietterne er gennemvædet med agermynteolie, som har antiseptisk, antibakteriel og antimikrobielle egenskaber. Sættes nemt på fingeren, hvilket giver optimal kontrol under tandbørstning.
Det fremmer frisk ånde og kan bidrage til at modvirke hævede gummer og tandpine.

Og så er der ørerne

Vets Best engangs øre renser – lavet til din finger- fjerner voks fra din hunds ører, reducerer lugt og hjælper med at forbedre din hunds ørehygiejne. Den fugtige engangs fingerpad indeholder hamamelise ekstrakt (hekseskalle), der nedbryder ørevoks og andet snavs, hvilket forhindrer ørekanalen i at blive blokeret. Aloe vera gele indeholder aminosyrer og vitaminer A, B, C og E, har en beroligende effekt.

Har du en hund med lange ører bliver du glad for Vet´s Best ørerens og øretørresæt. Dyrlægerne fra Vet´s Best har stor ekspertise og står bag dette vidunderlige produkt som er en blanding af æteriske olier og effektive naturlige ingredienser såsom en unik blanding af te-treeolie, aloe vera og kamille. En alkoholfri formel, der lindrer et rødt, eller irriteret øre. To-trins løsning giver rene og tørre ører. Skånsom, hurtig og effektiv lindring til kløende og irriterede ører.

DIN KURV
//
Din kurv er tom
0
//