BILLIG FRAGT 39 - GRATIS over 500 Fast package BESTIL NU - Vi sender i dag! Viking flat icon DANSK WEBSHOP - ALTID ÅBEN 24/7 info@tildinhund.dk

Erik fra VitaPetz oplyser:
VitaPetz er en ung virksomhed, som er stiftet efter flere års studier og intens udviklingsarbejde. Vores produkter udvikles efter naturlige og holististiske principper, hvor der tages udgangspunkt i hunden som helhed.

I vores moderne samfund, er kæledyrene i høj grad plaget af samme livsstilssygdomme, som os mennesker. Derfor er det vores mission, at bidrage med et fundament til en sund og velfungerende livskvalitet for dit kæledyr, med ægte naturlige råvarer. Med simple og effektive produkter, til en fair pris.

Vi udvikler og producerer selv vores naturlige kosttilskud til hunde, baseret på naturens egne råvarer. Alle produkter er sammensat udfra seneste studier og viden, med en holistisk tilgang kombineret med vores store passion – korrekt og artstilpasset ernæring til hunde.

Alle produkter er sammensat men henblik på størst mulig biotilgængelighed – for hundene bliver ikke hvad de spiser, men hvad kroppen optager og kan drage nytte af.
Vores leverandører er særligt udvalgte, og der anvendes udelukkende råvarer der sælges til konsum, altså en 100% spiselig fødevare kvalitet. For råvarer klassificeret til dyrefoder, er ikke underlagt samme strenge kontrol eller lovgivning. Vi benytter ikke tilsætningsstoffer, kun masser af kærlighed. 

Vi har egne faciliteter og udviklingsafdeling, producerer i Danmark under GMP/HACCP anerkendte fødevare principper, for kvalitetssikring og fødevaresikkerhed.

Hos os begynder kvalitet altid med en god høst. Derfor anvendes i stor udstrækning økologisk dyrkede eller vildthøstede råvarer efter bæredygtige og Fair-Trade principper. Alle vores produkter er håndlavede i mindre serier, og med respekt for råvarene og deres oprindelse. Simple og effektive produkter til fair priser.

Den gode oplevelse af produkterne er vigtig, og vi ligger vægt på oplysning og information omkring brugen og de råvarer som indgår. Gennemsigtighed fremfor alt, så du kender produktet og forstår hvad det indeholder.

Har du ønsker til særlige urter eller skræddersyede blandinger tilpasset din hunds behov, er du velkommen til at kontakte os.

Kærlig hilsen Erik fra VitaPetz – Hundens Helsenørd & Ambassadør

“Let food be thy medicine, and medicine be thy food.”


Hos os kan du betale med kort og mobilepay. Du kan også dele beløbet op gennem ViaBill. Du bestemmer

Derfor skal du handle hos Tildinhund.dk

✔️ Vi sender samme dag og ALLE varer er på lager
✔️ Billig fragt og gratis over kr 500
✔️ Vi har åben 24/7 og altid mange knivskarpe tilbud
✔️ Dansk webshop med 10 år på bagen
✔️ 14 dages fuld returret på dit køb
✔️ God rådgivning og information om alle varer

SÆRLIGT TIL HVALPE

KLØE, HUD, PELS & POTER

SÆRLIGT TIL SENIOR

KNOGLER, LED & MUSKLER

MAVE, TARM, LEVER, NYRE & BLÆRE

REPRODUKTION

KOSTTILSKUD TIL BARF FODRING

ALLE VITAPETZ PRODUKTER

DIN KURV
//
Din kurv er tom
0
//