.
Pelspleje redskaber:

Intet er bedre end en nyvasket og dejlig ren hund hvor pelsen spiller. Både hundeejer som hund nyder dette moment!

Men vejen dertil kan være lang, hvis man ikke  har de rigtige redskaber og får indført et hyggeligt ritual med sin hund. Mange smertefulde hunde filtre kan undgås på denne måde
Alle hunde har brug for hjælp til deres pels. Hvad enten pelsen er kort eller lang – med eller uden underuld – er glat eller har ru pels.

Herunder har vi en række gode redskaber som er nøje udvalgt ud fra god kvalitet til rimelige penge.

Se også alle vores skønne shampooer og pelsplejemidler på denne side

Og husk det vigtigste. Nus, klap, opmuntrene ord og masser af omsorg er keyword for et succesfuldt samarbejde med din hund.
God fornøjelse

BØRSTER & KARTER

Showing all 39 results

Betydningen af god plejspleje.

Selvom din hund ikke ser “børstetrængende” ud, giver pleje mange sundhedsmæssige fordele for dem, som måske ikke umiddelbart er indlysende.
Børstning af din hund ventilerer dens pels og hjælper den med at vokse sundt og stærkt. Ligeledes fjerner børstningen gammelt og ødelagt pels. Pleje sikrer også, at hunden på din hund kan “trække vejret” og så holdes fedtniveauet nede i pelsen. For meget fedt kan blokere porerne i huden og forårsage irritation og alle mulige andre hudproblemer.

At køre en børste gennem deres pels fungerer som en dejlig massage, der fremmer sund blodcirkulation. Børstning skal være en god stund mellem dig og din hund, så jo mere regelmæssigt du gør det, jo mere vil den vænne sig til det. For Jer begge giver det en beroligende afslappende oplevelse.

Vi har alle nødvendige pelspleje redskaber til din hund.

Når en hund fælder, kan det løse hår blive sammenfiltret, hvilket forårsager filtre, som hvis det ikke børstes væk regelmæssigt, bliver værre og værre. Det rækker i hundens hud og skaber en smertefuld og  øm hud. Det kan faktisk blive så slemt, at der kommer enorme sår, som derefter kan blive inficeret – og det hele er skjult under deres pels. Så hvis du ikke regelmæssigt kontrollerer din hund, vil det ikke blive opdaget. Derfor er det vigtigt at holde øje med plejen, da det giver dig mulighed for at give din hund et grundlæggende sundhedstjek. Du bør også kontrollere for filtre og sår mellem tæerne, hvor mudder og græs frø kan klumpe og samle sig, hvilket kan forårsage stor ubehag.

Kontroller jævnligt din hund for eventuelle sår, lopper, flåter og filtre. Check også hundens øjne, ører og poter.

Min hund kan ikke lide at blive ordnet, hvad skal jeg gøre?

Gør altid pelspleje til en behagelig oplevelse. Ros din hund og beløn den eventuelt med godbidder. Vælg et tidspunkt, hvor I begge er afslappet, måske efter en gåtur, hvor din hund hviler efter endt træning. Det er altid bedst at lære din hund alt dette fra en tidlig alder, så de føler det som en hyggestund og ikke en irriterende og smertefuld ting.

 

DIN KURV
//
Din kurv er tom
0
//