Økologiske helende salver til din hund

Natural Dogs økologiske salver til din hund.

– anbefalet af dyrlæger og kunder over hele verden.

Kort om de forskellige salver:

  • Snout Soother – En fed salve som giver god fugt til tørre snuder.
  • Paw Soother – Potevoks som giver god fugt til bla revnede poter.
  • Paw Tection – Beskytter trædepuder mod varme fortorv, salt, sten, grus, og sand.
  • Skin Soother – Kan have god effekt mod irriteret hud, furunkler mv.
  • Wrinkle-Balm – Uundværlig hvis du har en fladnæse til alle de smukke rynker.

Natural Dog produkterne fås i Stick eller Tindåse i 2 størrelser – 2 oz og dobbel str 4 oz
Se også de gode tilbudspakker med bl.a rejse sticks. Et must have til alle hundeejere

NATURAL DOG COMPANY

Viser alle 2 resultater

Natural Dog Company er til dig, der gerne vil passe på din hund.

Natural Dog har til hensigt at lave sikre, naturlige og effektive helings løsninger og produkter til hunde i alle størrelser og aldre. Menneskerne bag Natural Dog Company mener, at vores hunde fortjener de bedste produkter, der leverer den højeste kvalitet og bruger naturlige ingredienser.
Natural Dog bruger organiske, helt naturlige, veganske ingredienser, der aldrig testes på dyr, men snarere undersøges grundigt for at være sikre på, at de er sikre helt fra starten.

Hvem er Natural Dog Company så egentlig

Natural Dogs Company laver naturlige, effektive og holistiske løsninger til hunde. Firmaet er grundlagt af en ernæringskonsulent og en naturlæge. Natural Dog Company har en passion for dyrernes helhedsmæssige sundhed og en kærlighed til hunde og til deres brand, som kunderne kan stole på. De vælger omhyggeligt udvalgte, naturlige, økologiske ingredienser, der er sikre og sunde for hunde.
Hos Natural Dog Company arbejder de konstant på, at forbedre og skabe formler, der fremmer og forbedrer sundheden for menneskets bedste ven.
Alle deres produkter er håndlavet! Er det ikke imponerende?

Natural Dogs arbejder tæt sammen med snesevis af redningsorganisationer (Vores dyrernes værn) og stræber efter at donere produkter, uanset hvor der er behov. De har en skøn mission om at hjælpe hunde og hundehvalpe rundt om i verden. En snude, en mave og en pote af gangen

Hvilke ingredienser er der i

Natural Dogs salver til hunde, lavet med økologiske ingredienser

Deres helende balsam´s er lavet med veganske, helt naturlige, økologiske ingredienser der er nøje undersøgt og nøje udvalgt. Hver og en ingrediens i Natural Dog Company´s produkter er gemmetænkt og målrettet. De vil altid være lavet af naturlige ingredienser som kokosnøddeolie, kamille, E-vitamin, grøn musling og vild Alaskan laksolie.
Effektive natursalver til din hund

Natural Dogs mission med at lave økologiske salver

Natural Dog Company producerer og leverer fuldkommen naturlige, effektive og holistiske helingsløsninger til alle hunde. Ud over at fremstille produkter af højeste kvalitet giver Natural Dog Company tilbage til samfundet. Vi samarbejder tæt med snesevis af redningsorganisationer rundt om i verden og yder sponsorater til indsamlingsbegivenheder. Vi stræber efter at donere vores produkter, når det er nødvendigt. Vi lægger også en stærk vægt på uddannelse og ønsker, at du skal være vidende om de bedre valg, du kan træffe for din hund.

Vil du vide mere om de enkelte produkters egenskaber fra Natural Dog – så klik ind på dem og læs om dem. Du kan også følge dem på deres Youtube kanal ved at klikke her . Du vil med garanti blive lige så grebet af det som vi er  

Salver til tørre hundesnuder, revnede poter, rynker og meget andet

DIN KURV
//
Din kurv er tom
0
//