BILLIG FRAGT 39 - GRATIS over 500 Fast package BESTIL NU - Vi sender i dag! Viking flat icon DANSK WEBSHOP - ALTID ÅBEN 24/7 info@tildinhund.dk

HVIS DIN HUND SELV KUNNE VÆLGE – HVAD TROR DU SÅ DEN VILLE VÆLGE?

Det har vi prøvet et utald af gange.
Når vi får en ny lille hvalp hjem, som er opvokset på tørfoder bliver hvalpen tilbudt en skål med tørfoder og en skål med BARF. ALLE hvalpe vælger BARFEN. Til trods for de kender tørfoder fra deres egen opdrætter.

Det er jo tankevækkende!

Vi har råfodret vores hunde med BARF i over 15 år.
At fodre med BARF er i al sin enkelhed at fodre som de ville ha levet i naturen. Ingen tilsætningsstoffer, kunstige farvestoffer eller kornmider. KUN REN RÅ MAD.

Din hund vil elske dig for det !

BARF råfodring af hund

 

Kort om BARF:
De proteiner, der findes i rå fødevarer, er med til at hjælpe kroppen til at fungere. Enzymer er kun til gavn for kroppen, hvis de lever. Når maden tilberedes eller forarbejdes, indeholder den ikke længere levende enzymer. Fødevarer uden levende enzymer påvirker bugspytkirtlen til at producere de nødvendige proteiner. Enzymer i en rå kost genopretter, reparerer og opretholder sundheden. 

Dyr genopbygger deres fordøjelses system ved at spise rå uforarbejdede fødevarer. Vores kød bevarer deres levende enzymer, sammen med b.la antioxidanter og uforarbejdede aminosyrer. Dit kæledyrs langsigtede sundhed afhænger af disse faktorer for at sikre et langt og sundt liv.

Sunde tænder & god ånde
Dit kæledyr vil have langt bedre ånde, minimal oprustning af tandsten, og smukke rene og sunde tænder; alt sammen uden at skulle besøge dyrlægen eller børste tænderne. Desuden er paradentose næsten ikke eksisterende.

Sund hud & pels
Dette kan være en af de første ændringer, du vil bemærke, når du begynder at fodre med naturfoder. Hvis du oplever at vedvarende hudproblemer pludselig forsvinder eller forbedres og du ikke længere behøver besøge dyrlæge med dette, eller du undgår tabletter, antibiotika osv., så kan det betyde, at den naturlige, sunde og rå kost leverer næringsstoffer, som dit dyr har manglet. Det er virkelig svært at ignorere en dyb skinnende, tyk og sund pels!

Optimerer immunsystemet
Naturfoder normaliserer og styrker immunforsvaret. Immunsystemet er et vidunder af skabelsen. Fordi naturfoder indeholder en god balance af essentielle fedtsyrer og andre immun normaliserende og styrkende næringsstoffer, der reducerer inflammatoriske tilstande og siger farvel til infektioner.

Vores rå kost er ikke et vidundermiddel, men det har vendt mange skærpende degenerative tilstande og har givet lindring til en række sygdomme. Man skal kun gennemgå de forskellige historier der findes på internettet, for at finde grunde til at vælge barf fra naturfoder.

Vi står gerne til rådighed med hjælp og vejledning

Mange hilsner
Søren og Heidi
(Opdrættere af mops)

“Let food be thy medicine, and medicine be thy food.”


Hos os kan du betale med kort og mobilepay. Du kan også dele beløbet op gennem ViaBill. Du bestemmer

Derfor skal du handle hos Tildinhund.dk

✔️ Vi sender samme dag og ALLE varer er på lager
✔️ Billig fragt og gratis over kr 500
✔️ Vi har åben 24/7 og altid mange knivskarpe tilbud
✔️ Dansk webshop med 10 år på bagen
✔️ 14 dages fuld returret på dit køb
✔️ God rådgivning og information om alle varer

DIN KURV
//
Din kurv er tom
0
//